legomannetjes
Verhaal

Kwaliteitsdag ondersteunende diensten met legertje legomannetjes

Om de nieuwe (voorlopig interne) wie is wie tool te promoten, had de ploeg achter de Kwaliteitsdag niet beter bedacht om iedereen een lego-mannetje te geven met de oproep om zijn eigen persoonsfiche in te vullen. Inderdaad, telkens je naar het legomannetje zou kijken, zou dat als reminder moeten gelden om je profiel aan te vullen. En? Al gedaan, beste (centrale) collega? 

De wie is wie was maar één van de topics die op de agenda stonden van de Kwaliteitsdag van de ondersteunende diensten. Eerst werden de realisaties van het voorbije jaar overlopen: het bijzonder succesvolle Mentorship, waarbij nieuwe collega's op campus Kaai een buddy krijgen die hen door die eerste dagen begeleidt (en dat nu uitgerold zal worden over alle campussen); de wie is wie, die nu operationeel is en enkel nog moet ingevuld worden; het flexwerk, dat vanaf dit academiejaar ingevoerd wordt voor het ATP personeel. 

Daarna werden enkele lopende projecten voorgesteld. Die dienst Kwaliteitszorg is druk doende de Instellingsreview voor te bereiden: het aantonen hoe wij als instelling onze eigen kwaliteit bewaken en garanderen. Midden februari ontvangt EhB voor de eerste keer de instellingsreviewcommissie en ter voorbereiding wordt een uitgebreid kritische zelfevaluatie geschreven. Met een ludieke quiz werd de kennis bij de collega's over dit proces getoetst.

Vervolgens kwam het Strategisch plan 2017-2021 aan bod, waar de komende maand de laatste hand aan wordt gelegd. Hier verneem je ongetwijfeld nog meer over!