Hoe zal academiejaar 2021-2022 verlopen?

Hoe het volgende academiejaar (2021-2022) juist zal verlopen, weten we nu nog niet, maar dat we er klaar voor zijn is zeker!  We hopen natuurlijk dat we onze campussen volledig mogen openen en dat we al onze studenten, nieuw en oud, weer mogen verwelkomen in de klassen.

Maar sowieso weten we nu hoe we afstandsonderwijs vlot kunnen combineren met praktijkonderwijs om onze graduaat- en bachelorstudenten voldoende werkervaring mee te geven in geval van een nieuwe pandemie.

Stel dat we weer moeten kiezen voor digitaal leren, weet dan dat het nooit volledige zelfstudie zal zijn. We begeleiden altijd  via instructiefilmpjes, oefeningen, online discussies, webinars, digitale lessen, zelftests,... En zeker voor eerstejaarsstudenten doen we alle moeite om je op de campus te ontvangen zodat je met je medestudenten kunt kennismaken, en zodat onze docenten je kunnen begeleiden op je eerste stappen in het hoger onderwijs.

Bekijk hieronder hoe we ons afgelopen academiejaar voorbereid hebben op blended learning en afstandsonderwijs.