Final Show

,
tot
Waar?
RECYCLART (Manchesterstraat 15, 1080 Brussel)
Toegangsprijs
Gratis

Niet te missen: de Final Show op vrijdag 21 juni, een groots flitsend evenement vol inspiratie en de beste projecten en eindwerken van onze studenten.

We verwelkomen je vanaf 18.45 uur in het pas geopende Centre d'Arts van Recyclart met een drankje en hapje. Netwerk met onze studenten, met alumni of met onze docenten.

Om 19.30 uur begint de show, waar onze studenten op een spectaculaire manier hun projecten en afstudeerwerken voorstellen. Innovatief en inspirerend!

We sluiten af met een receptie. En als je echt nog niet naar huis wil, zetten we even later de beats op en draaien we de muziek iets luider.

Schrijf je meteen in voor het te laat is.

Praktisch:

• 18.45 uur: deuren
  • 19.30 uur: show
  • 20.30 uur: receptie

We danken onze sponsors:

Monkeyshot Ausy, a Randstad company

Ook interesse om te sponsoren? Dat kan. Vul hiervoor ons online formulier in. Dan neem ik snel contact met je op. Je bereikt er studenten uit het eerste, tweede en derde jaar in een toffe informele setting.