Stagebeurs voor graduaatsopleidingen

Stagebeurs
Event
Data
,
13:00
tot
16:00
Waar?
Campus Bloemenhof
Reservatie
Bevestig je reservatie voor 22/09/2023

Stagebeurs voor graduaatsopleidingen - 6 oktober

Op  vrijdag 6 oktober organiseren enkele graduaatsopleidingen van het departement Mens & Maatschappij een stagebeurs voor studenten. Het is dé ultieme kans voor zowel studenten als bedrijven om de ideale kandidaat of stageplek te bemachtigen. Met deze stagebeurs slaat EhB een brug tussen onderwijs en praktijk. Graag nodigen we het werkveld uit op campus Bloemenhof om een stageplek aan te bieden aan onze studenten van de volgende graduaatsopleidingen:
 

Als standhouder van je bedrijf zal je dus in contact komen met verschillende profielen van studenten die een meerwaarde kunnen bieden aan jouw organisatie. Op deze stagebeurs kan je talent ontdekken en creëren we samen kansen. Daarom hopen we van harte op je aanwezigheid.

Wanneer? 6 oktober, doorlopend tussen 13u en 16u
Waar? Campus Bloemenhof
Praktisch? Wij zorgen voor tafels en stoelen, jij kan zelf de stand naar wens aankleden. Ook een drankje en hapje zijn voorzien.
Deelnemen? Bevestig je aanwezigheid voor 22 september via deze link.
Misschien interesseert je dit ook?

Aan EhB kan je constant bijscholen, specialiseren en nieuwe avonturen aangaan. De werktrajecten, postgraduaten, micro-credentials en bij- en nascholingen zorgen ervoor dat je de voeling met de praktijk en de evoluties in je vakgebied niet uit het oog verliest. Ontdek het aanbod levenslang leren.

Deel dit