Resonantiedag Toerisme- & Recreatiemanagement

Resonantiedag 2022
Event
Data
,
11:00
tot
14:00
Waar?
Campus Kanal
Toegangsprijs
Gratis

Resonantiedag 

De opleiding Toerisme- en Recreatiemanagement van de Erasmushogeschool Brussel nodigt het werkveld uit op een resonantiedag die plaatsvindt op dinsdag 28 juni. Al onze partners uit het toeristisch-recreatief werkveld zijn van harte welkom op onze nieuwe campus Kanal in hartje Brussel. De resonantiedag is een heus netwerkevent waarbij we samen debatteren over toekomstgericht toerisme-onderwijs. Wij lichten ons vernieuwde curriculum toe en laten zowel docenten, onderzoekers als alumni aan het woord. 

EhB zet meer dan ooit in op het stedelijke, meertaligheid en meerstemmigheid. Die focuspunten komen steeds terug in onze drie pilaren waarop de opleiding steunt: travel, meeting en leisure. We nemen een gedurfde wending richting duurzaam en toekomstgericht toerisme en dat willen we graag met jullie delen en bespreken.

Op het programma

11u: Verwelkoming

11u15: Waar staat de bachelor Toerisme- & Recreatiemanagement in Brussel voor?

11u45: Toekomsten voor cultuur(toerisme) - Eva De Smedt:
Speculatieve toekomsten voor cultuur in Brussel. Eva De Smedt, onderzoekster Open Time, stelt de resultaten van haar recentste onderzoek voor en focust daarin vooral op wenselijke toekomstbeelden voor cultuur in Brussel.

12u15: Alumnus Jessie Clos over zijn job als diensthoofd toerisme.

12u40: Receptie & Lunch

De resonantiedag vindt plaats op Campus Kanal. Gelieve u in te schrijven voor 22 juni 2022.
 

De inschrijvingen voor onze resonantiedag zijn gesloten. Wil je er toch graag bij zijn of wil je graag meer info? Contacteer Chris De Smedt via chris.de.smedt@ehb.be of +32472053709. 
We kijker er naar uit om jullie te ontvangen op campus Kanal (Slotstraat 28, 1000 Brussel) op dinsdag 28 juni om 11u00.

 

Deel dit