Inspiratiedag PJK

Waar?
Campus Kanal

PJK inspireert!

De professionele bachelor Pedagogie van het jonge kind wil jou als professional in het veld van het (jonge) kind inspireren vanuit onderzoek en praktijk.

De dag start met een oproep om de stem van kinderen te horen en serieus te nemen. Opleidingshoofd en onderzoeker, Kaat Verhaeghe neemt jullie mee in het project 'Stemmen van kinderen in de stad', verbonden aan het kenniscentrum Urban Coaching & Education.

Daarna volgt een inspiratie- en praktijkbeurs georganiseerd door de laatstejaarsstudenten uit de opleiding met centrale thema's als 'Rechten van het kind', 'Ouderparticipatie' en 'Warme transitie en co-creatie'. Ze delen graag met jullie wat onderzoek en praktijk hen leerde en hoe dit betekenisvol kan zijn in de sector.

We sluiten de dag af met een netwerklunch waar je onze krachtige sociaal geëngageerd stadspedagogische coaches kunt laten kennismaken met jouw organisatie als toekomstige werkplek. Schrijf je in via het formulier onderaan. Wij kijken er alvast naar uit!

pjk beter

Schrijf je in!

ik heb interesse om mijn organisatie te presenteren en krijg hier graag een plek voor:
Ik neem deel aan de netwerklunch: