Infomoment graduaatsopleidingen (HBO5) in Leuven

21:00
Waar?
Interleuvenlaan 3-5, 3001 Heverlee

Op onze campus in Leuven kun je op dinsdag 22 mei kennismaken met 4 van onze graduaatsopleidingen, nl

De infodag gaat door op de campus van CVO Volt.

Met een graduaat behaal je op anderhalf of twee jaar een diploma hoger onderwijs. De opleidingen werken heel nauw samen met het werkveld en hebben veel stage of werkplekleren. Heb je een graduaat, en wil je graag verder studeren, dan kan je vaak vrijstellingen aanvragen voor een bachelor. Lees meer op deze pagina.