Info- en inschrijvingsdag Professionele Bachelors en Graduaten

,
tot
Waar?
de campussen van onze professionele bachelors
Reservatie
Aanmelden is niet nodig, voorinschrijven verkort de wachttijd

Van 10 tot 15 uur openen we tijdens de infodag de deuren van onze opleidingen om je onder te dompelen in je nieuwe wereld. Weet je al min of meer wat je wilt studeren, dan kun je je ook meteen inschrijven.

Samen met je ouders ben je welkom om al je vragen te stellen aan de docenten en studenten van de opleiding(en) van je interesse. We vertellen je hoe onze begeleiding in elkaar zit en uiteraard krijg je ook een rondleiding op de campus. In het restaurant kun je daarna bijpraten met een drankje.

Onze vrienden van Brik vertellen je waarom je in Brussel zeker kunt zijn van een top studentensfeer.

Ben je geïnteresseerd in één van onze kunstopleidingen? Check dan de webpagina's van RITCS en ons Koninklijk conservatorium Brussel.

Wat moet ik meenemen om me in te schrijven?

Dat leggen we uit op deze pagina. Je kunt je ook al voorinschrijven, zo beperk je de wachttijd eens op de campus.

We geven je al mee dat je nog vakantie hebt tot 24 september 2018! Sommige opleidingen organiseren de week voordien onthaaldagen, dat verneem je bij de inschrijving.

De openingsuren tijdens de zomer staan op de individuele opleidingspagina's, onder 'hoe je je inschrijft'.

Check eerst de campus waar je verwacht wordt. Anders sta je misschien aan de verkeerde plek!