Infodag 5 september

docent met studenten
Infomoment
Data
,
10:00
tot
15:00
Reservatie
Registratie is verplicht.

Het zijn rare tijden, daar is iedereen het over eens. Maar een ding is zeker: op 21 september start het nieuwe academiejaar, en net zoals andere jaren verwelkomen wij graag een dikke 6000 studenten. Wil jij graag één van die 6000 zijn? Zet dan zeker zaterdag 5 september in je agenda. We organiseren dan ein-de-lijk een infodag op onze campussen voor nieuwe of heroriënterende studenten. 

Infodag op campus 

Omdat een campusbezoek zeer belangrijk is voor het maken van je studiekeuze, openen we opnieuw de deuren van onze campussen. Zo krijg je meteen een duidelijk beeld van waar jouw toekomstige lessen doorgaan en wat je mag verwachten van de opleiding. Bovendien kan je proeven van het studentenleven en een (gemaskerd) face-to-face gesprek aangaan met onze docenten en studenten.

Twijfel je nog over je studiekeuze? Geen probleem, je kan langsgaan bij alle opleidingen waarin je interesse hebt. En de medewerkers van Stuvo, Studeo en Brik staan paraat om de nodige uitleg te geven over studiebegeleiding, de financiering van je studies, huisvesting, studentenwelzijn, ...

Heb je je studiekeuze gemaakt? Top! Je kan je tijdens de infodag meteen officieel inschrijven. Zo kan je vol genieten van de laatste weken vakantie

Welke campussen kan ik bezoeken?

Op zaterdag 5 september kan je terecht op drie campussen:

Wil je starten met een opleiding op Campus Bloemenhof, dan kan je deze infodag terecht op Campus Kanal. We voorzien de mogelijkheid om met één van onze gidsen een bezoekje te brengen aan campus Bloemenhof. 

Coronaproof

Om de infodag in alle veiligheid te kunnen organiseren, vragen we je om je vooraf te registreren. Dit doe je via het formulier onderaan deze pagina. Daarnaast dien je je te houden aan volgende regels:

  • Je draagt een mondmasker. 
  • Je ontsmet je handen voor en na je bezoek. Wij voorzien gels. 
  • Je mag max. 1 persoon uit jouw persoonlijke bubbel meebrengen.
  • We voorzien een duidelijk circulatieplan, maar houd altijd voldoende afstand. 

Ik kan er niet bij zijn op 5 september. Wat nu?  

  • Don't worry! Op 12 september organiseren we nog een infodag van 10 tot 15 uur. Registreer je en wij houden je verder op de hoogte. 
  • Kan je niet op 12 september of neem je liever online contact met ons op? Dat kan! Op woensdag 9 september van 14 tot 16 uur zitten we digitaal klaar om jouw vragen te beantwoorden via live chat. Meedoen? Simpel! Surf naar onze website, vul je gegevens in en start je chat. 

Schrijf je in

Jouw gegevens

Ik heb interesse voor

De opleidingen:
De onderwerpen
Deel dit