Infodag 12 september

studenten aan de slag in labo
Infomoment
,
tot
Reservatie
Registreren is verplicht.

Het zijn rare tijden, daar is iedereen het over eens. Maar een ding is zeker: op 21 september start het nieuwe academiejaar, en net zoals andere jaren verwelkomen wij graag een dikke 6000 studenten. Wil jij graag één van die 6000 zijn? Zet dan zeker zaterdag 12 september in je agenda. We organiseren een infodag op onze campussen voor nieuwe of heroriënterende studenten.

Infodag op campus

Omdat een campusbezoek zeer belangrijk is voor het maken van je studiekeuze, openen we opnieuw de deuren van onze campussen. Zo krijg je meteen een duidelijk beeld van waar jouw toekomstige lessen doorgaan en wat je mag verwachten van de opleiding. Bovendien kan je proeven van het studentenleven en een (gemaskerd) face-to-face gesprek aangaan met onze docenten en studenten.

Twijfel je nog over je studiekeuze? Geen probleem, je kan langsgaan bij alle opleidingen waarin je interesse hebt. En de medewerkers van Stuvo, Studeo en Brik staan paraat om de nodige uitleg te geven over studiebegeleiding, de financiering van je studies, huisvesting, studentenwelzijn, ...

Heb je je studiekeuze gemaakt? Top! Je kan je tijdens de infodag officieel inschrijven voor een opleiding.

Welke campussen kan ik bezoeken?

Op zaterdag 12 september kan je terecht op vijf campussen:

Wil je starten met een opleiding op Campus Bloemenhof, dan kan je deze infodag terecht op Campus Kanal. We voorzien de mogelijkheid om met één van onze gidsen een bezoekje te brengen aan campus Bloemenhof.

Coronaproof

Om de infodag in alle veiligheid te kunnen organiseren, vragen we je om je vooraf te registreren. Dit doe je via het formulier onderaan deze pagina. Daarnaast dien je je te houden aan volgende regels:

• Je draagt een mondmasker.
  • Je ontsmet je handen voor en na je bezoek. Wij voorzien gels.
  • Je mag max. 1 persoon uit jouw persoonlijke bubbel meebrengen.
  • We voorzien een duidelijk circulatieplan, maar houd altijd voldoende afstand.

Registreer je

Jouw gegevens