Infodag 11 september

tot
Reservatie
info volgt

Het is bijna zover, de start van het nieuwe academiejaar op 20 september. Op zaterdag 11 september juni zwieren we daarom tussen 10 en 15 uur de deuren van onze campussen in Brussel, Diest en Leuven nog eens open. Het ideale moment om de campussfeer te ontdekken én je in te schrijven voor een opleiding. Je registreren is wel verplicht: je kiest zelf om hoe laat je komt. Je mag 1 andere persoon meenemen, die hoeft zich niet in te schrijven. Toch liever chatten met ons? We zijn er ook online!

Wat mag je verwachten:

• Een toffe babbel met onze docenten en studenten.
  • Een antwoord op al je studievragen.
  • Een rondleiding op de campus: studielandschap, studentenresto, aula's, praktijklokalen,...
  • Cursussen en eindwerken inkijken.
  • Stuvo-medewerkers die je alles vertellen over onze Studentenvoorzieningen.
  • Brik-medewerkers die je vertellen waarom Brussel dé studentenstad is.
  • Je inschrijven voor een opleiding.

Wil je langskomen? Laat het ons even weten!

• Registreren is verplicht voor onze campussen.
  • Je mag langskomen met max 1 andere persoon.
  • Wij zorgen ervoor dat alles coronaproof verloopt.
  • Klik hieronder en kies je opleiding(en) en bezoekuur.

ik registreer me voor de infodag

Op welke campus kan je terecht tijdens de infodag

Een aantal opleidingen kan je bezoeken op verschillende campussen. Check dit tijdens je registratie.

Campus Bloemenhof Accounting Administration, Communicatiemanagement, Hotelmanagement, Idea & Innovation Management, Journalistiek, Logies-, Restaurant- & Cateringmanagement, Marketing- & Communicatiesupport Organisatie & Management, Toerisme- & Recreatiemanagement, Winkelmanagement.
Campus Diest Accounting Administration, Postgraduaat in de Fiscaliteit
Campus Jette Biomedische Laboratoriumtechnologie, Landschaps- & Tuinarchitectuur, Verpleegkunde, Voedings- & Dieetkunde, Vroedkunde
Campus Kaai Elektromechanische Systemen, Internet of Things, Multimedia & Creative Technologies, Programmeren, Systeem- & Netwerkbeheer, Toegepaste Informatica
Campus Kanal Educatieve Graduaatsopleiding, Kleuteronderwijs, Lager Onderwijs, Pedagogie van het jonge kind, Secundair Onderwijs, Sociaal Werk, Verkorte Educatieve Bachelor
Campus Leuven

Accounting Administration, microdegrees in Boekhouden, Informatiebeheer: Bibliotheek & Archief, Microdegrees in Informatiebeheer, Postgraduaat in het Informatiemanagement, Juridisch-administratieve Ondersteuning, Microdegrees in Juridisch-administratieve Ondersteuning.