BrOLL maakt STOEMP: Speelweek voor kinderen

speelweek brol
Evenement
Data
Waar?
Campus Kanal
Toegangsprijs
€ 150 (verminderd tarief: € 80)

BrOLL maakt STOEMP: speelweek voor kinderen.

Helaas volzet. Schrijf je zeker in op de wachtlijst via het formulier onderaan.

Trek je keukenschort aan en verzin de gekste creaties! Ben jij een kok met fantasie? Wil jij kleurrijke recepten bedenken en bedisselen?

Vier dagen lang kan je komen brouwen en bricoleren met brol, daarna schuif je de voetjes onder tafel en smul je van soep met brolletjes. Geen zorgen – jullie hoeven de gerechtjes niet op te eten!

BrOLL maakt STOEMP is een speelweek in een imaginaire keuken waar dansende koks gastronomisch creëren en muziek maken met pannen en pollepels. Bezoekers, zet u bij! Jullie krijgen een koekje van eigen deeg.

De speelweek is speciaal voor kinderen van 6 tot 8 jaar en gaat door bij EhB op campus Kanal. Van maandag 28 augustus tot en met donderdag 31 augustus ontvangen we de kinderen elke dag van 9u tot 16u. De hele speelweek kost 150 euro (verminderd tarief aan 80 euro). Er zijn 20 plaatsen dus wees er snel bij voor een stoemp van pret en brol.

Wil je weten of je recht hebt op een verminderd tarief? Neem dan contact op met Joke Den Haese

BrOLL? Wat is dat?

BrOLL, Brussels Open Living Lab, is een project dat kinderen en volwassenen uit verschillende leefwerelden verbindt door samen te exploreren, te experimenteren en te spelen met ‘brol’. Oude en afgedankte materialen en restjes worden gebruikt om te creëren. BrOLL is het resultaat van de sociaal-culturele, kunstzinnige en pedagogische expertise binnen de Bachelor Pedagogie van het jonge kind aan de Erasmushogeschool Brussel.

Zet je op de wachtlijst:

Statusbericht

Sorry...This form is closed to new submissions.

Deel dit