studenten in resto Kaai
Verhaal

Last van keuzestress? Daar dienen infodagen voor!

Op zaterdag 21/4 openen onze professionele bachelors opnieuw hun deuren zodat je je vragen kunt stellen. En woensdag 25/4 ben je welkom op de openlesdag. Dé manier om snel van je keuzestress af te geraken. Een infodag is immers de gelegenheid bij uitstek om na te gaan of de opleiding die je in gedachten hebt echt biedt wat je ervan verwacht. Docenten en studenten staan klaar om al je vragen te beantwoorden.

Deze bachelors heten je welkom

Zaterdag 21 april kun je tussen 10u en 15u langsgaan bij:

en deze graduaten geven een woordje uitleg

Op zaterdag kun ook je meer vernemen over deze graduaten:

Openlesdag op 25 april

Soms kan het helpen om een les bij te wonen om echt aan te voelen wat een opleiding inhoudt. Zo'n openlesdag is dus ideaal om je te helpen bij je keuze. De professionele bachelors van EhB houden woensdag 21 apil zo'n openles. We hebben een overzichtspagina gemaakt waarop je kunt doorklikken om de programma's per opleiding te bekijken.

Ook RITCS organiseert verschillende openlesmomenten, nl. op 18 april (Animatie en filmgeschiedenis) en op 9 mei (Radio, Animatie, Audiovisuele parameters). Klik hier voor meer info.