final show 2019

Laat je verbluffen door onze studenten tijdens de 'final show'

Laat je verrassen door de meest verbluffende projecten en afstudeerwerken op het grootste afstudeerevenement voor multimedia-experts van Vlaanderen: de Final Show.

Op vrijdag 21 juni presenteren de studenten 'Multimedia & Communicatietechnologie' van de Erasmushogeschool Brussel hun projecten tijdens een filtsend final show in het recent geopende Centre d'Arts van Recyclart in Sint-Jans-Molenbeek. Tijdens het jaar krijgen de studenten de kans om een idee voor te stellen en uit te werken, volgens eigen planning. Deze projecten worden voorgesteld tijdens de final show. OOk benieuwd naar waar al  Bovendien is de show volledig door en met alle studenten van de richting in elkaar gebokst.

We verwelkomen je vanaf 18.45 uur in het pas geopende Centre d'Arts van Recyclart met een drankje en hapje. Om 19.30 uur begint de show, waar onze studenten op een spectaculaire manier hun projecten en afstudeerwerken voorstellen. Innovatief en inspirerend! We sluiten af met een receptie. En als je echt nog niet naar huis wil, zetten we even later de beats op en draaien we de muziek iets luider.

Schrijf je hier in voor het te laat is. Is daarmee de interesse gewekt voor onze opleiding 'Multimedia & Communicatietechnologie'? Dan kan je voor meer info terecht op zaterdag 22 juni tijdens onze infodag.

Praktisch:
18.45 uur: deuren