Departement Gezondheidszorg & Landschapsarchitectuur

De opleidingen van Gezondheidszorg & Landschapsarchitectuur

Het departement Gezondheidszorg & Landschapsarchitectuur biedt vijf professionele bacheloropleidingen aan:

• Biomedische Laboratoriumtechnologie
  • Verpleegkunde
  • Voedings- & Dieetkunde
  • Vroedkunde
  • Landschaps- & Tuinarchitectuur

Er wordt ook een tweejarige graduaatopleiding (HBO5) georganiseerd op het departement:

• Verpleegkunde

Op campus Jette, waar Gezondheidszorg & Landschapsarchitectuur is gehuisvest, vind je de volgende labo's:

Studenten aan het werk in het studielandschap
Studenten aan het werk op campus Jette

Vlakbij het UZ Brussel en het Laarbeekbos

De campus ligt op 15’ busminuten van de Grote Markt en ligt in een van de mooiste groene zones die Brussel rijk is, handig be­reikbaar met de wagen én met het openbaar vervoer. Dankzij de aanwezigheid van zowel hogeschool- als universiteitsstudenten studeer je op een levendige cam­pus met een studentendorp en een eigen campusleven.

Volg je een zorgopleiding, dan heb je intensieve contacten met het UZ Brussel. De ‘groene’ opleidingen kunnen volop gebruik maken van het Laarbeekbos. Wil je graag sporten? Dan zit je hier goed: de campus heeft heel wat sportfacilitei­ten, zowel op de campus zelf als bij Basic Fit, het sportcentrum op de cam­pus. In de LINK, de studentensnackbar van EhB of in het vernieuwde studentenrestaurant van VUB kan je terecht voor een lekkere, verse maaltijd.

De campus wordt gedeeld met het departement Onderwijs & Pedagogie.

campus Jette
Laarbeeklaan 121