Departement Design & Technologie

De opleidingen van Design & Technologie

Het departement Design & Technologie biedt drie professionele bacheloropleidingen aan:

Vanaf september 2017 wordt ook een tweejarige graduaatopleiding (HBO5) georganiseerd op het departement:

Op campus Kaai, waar Design & Technologie is gehuisvest, vind je de volgende labo's:

Docente in overleg met studenten
Studenten in MediaLab

Optimaal uitgeruste labs

Als student Design & Technologie studee­r je op een ruime campus aan het kanaal Brussel-Charleroi. Onze labs zijn optimaal uitgerust en ook de com­puterfaciliteiten zijn afgestemd op maat van je studie. Het departement is bovendien erkend als CISCO Certified Net­working Academy.

Dankzij de herinrichting van de wijk met groenaanplantingen en wan­delstroken langs het kanaal, deelt de campus in het nieuwe elan dat deze Brusselse wijk ondergaat. Een groot voetbalveld zorgt voor de groene toets op de campus zelf. De metro (Delacroix), die de hogeschool met het Zuidstation en het centrum van de stad verbindt, is op wandelafstand gelegen. Maar ook op de wagen is de campus voorzien, dankzij de grote parking voor- en achteraan.

campus Kaai
Nijverheidskaai 170
1070 Brussel (Anderlecht)

Check zeker de bereikbaarheidsfiche van campus Kaai.