Career Launch 2019

Het departement Design & Technologie van de Erasmushogeschool Brussel organiseert op dinsdag 5 maart 2019 zijn jaarlijkse jobbeurs (‘Career Launch’).
 
Met dit event willen we een brug slaan tussen onze opleidingen en het werkveld en willen we onze studenten de gelegenheid bieden kennis te maken met de verschillende spelers op de arbeidsmarkt. Voor bedrijven is dit een uitgelezen kans om in contact te komen met jong talent dat in de IT-sector aan de slag gaat. Wij nodigen u dan ook vriendelijk uit om op deze dag informatie te verschaffen over stagemogelijkheden, bachelorproeven en/of vacatures in uw bedrijf voor onze studenten Bachelor in de Multimedia en de Communicatietechnologie (Multec) en Bachelor in de Toegepaste Informatica (Dig-X). In de opleiding Bachelor in de Multimedia en communicatietechnologie bieden we de specialisaties Mobile App & Web en Art & Technology aan. In de opleiding Bachelor in de Toegepaste informatica specialiseren onze studenten zich in Business IT, Networks & Security of Software Engineering.
 
De Career Launch omvat: 
 

  • de algemene jobmarkt;
  • speeddates waarin u de mogelijkheid krijgt om uw specifieke targetgroep doelgericht en persoonlijk te benaderen;
  • een netwerklunch waar u extra informatie ontvangt over de samenwerkingsmogelijkheden met ons departement en kan kennismaken met de derdejaarsstudenten.

Net zoals vorig jaar willen we onze studenten die dag opnieuw de mogelijkheid bieden om hun CV te laten analyseren door HR-recruiters. Indien u hier graag aan meewerkt, gelieve contact op te nemen met karl.vanderfaeillie@ehb.be.

 

Programma 5 maart 2019

10u00-13u00

Beurs voor tweedejaarsstudenten en derdejaarsstudenten.

Speeddatesessies met tweedejaarsstudenten om uw specifieke targetgroep doelgericht te benaderen (methet oog op stageplaatsen en/of samenwerking in het kader van hun bachelorproef).

13u00-14u30 Netwerk event: walking lunch met de aanwezigheid van de derdejaarsstudenten.
14u30-16u30

Speeddatesessies met derdejaarsstudenten om uw specifieke targetgroep doelgericht te benaderen (met het oog op de start van hun professionele loopbaan).

10u00-16u30 Doorlopend CV-analyse

Inschrijven

De Career Launch 2019 is volzet. Voor meer vragen omtrent de inschrijving kunt u contact opnemen met Karl Vanderfaeillie

Contact

Voor vragen of meer informatie gelieve contact op te nemen met Karl Vanderfaeillie