Career Launch 2020

Het departement Gezondheidszorg, Design & Technologie van de Erasmushogeschool Brussel
organiseert op dinsdag 3 maart 2020 zijn jaarlijkse job- en toekomstbeurs: Career Launch 2020! Die gaat door op campus Kaai: Nijverheidskaai 170, 1070 Anderlecht.

Met dit event willen we een brug bouwen tussen onze opleidingen en het werkveld, én willen we onze studenten de gelegenheid bieden kennis te maken met de verschillende spelers op de arbeidsmarkt. Voor bedrijven is dit een uitgelezen kans om in contact te komen met jong talent dat in de IT-sector aan de slag gaat.

Wij nodigen u dan ook vriendelijk uit om op deze dag informatie te verschaffen over stagemogelijkheden, bachelorproeven en/of vacatures in uw bedrijf voor onze studenten uit onze 5 opleidingen:

De Career Launch 2020 omvat:

• jobbeurs met standen van verschillende bedrijven
  • speeddates waarin u de mogelijkheid krijgt om uw specifieke targetgroep doelgericht en persoonlijk te benaderen;
  • een netwerklunch waar u extra informatie ontvangt over de samenwerkingsmogelijkheden met ons departement.

Programma | Dinsdag 3 maart 2020

10u00-12u00

Job- en toekomstbeurs voor alle studenten van de opleidingen:

Speeddatesessies met studenten van bovenvermelde opleidingen.

12u00-13u00 Netwerklunch voor deelnemende bedrijven met docenten waar u extra informatie ontvangt over de samenwerkingsmogelijkheden met ons departement.
13u00-15u00

Job- en toekomstbeurs voor alle studenten van de opleidingen:

Speeddatesessies met studenten van bovenstaande opleidingen.

Meer info

Voor vragen of meer informatie gelieve contact op te nemen met het secretariaat.