Career Launch '22-'23

Career Launch, jobbeurs EhB, jobbeurs, Erasmushogeschool Brussel, jobbeurs Erasmushogeschool Brussel

Het departement Gezondheidszorg, Design & Technologie van de Erasmushogeschool Brussel organiseert op vrijdag 28 oktober 2022 zijn jaarlijkse job- en toekomstbeurs voor technische en IT-jobs: Career Launch '22-'23! 
 
Met dit event willen we een brug bouwen tussen onze opleidingen en het werkveld, én willen we onze studenten de gelegenheid bieden kennis te maken met de verschillende spelers op de arbeidsmarkt. Als bedrijf is dit de uitgelezen kans om in contact te komen met jong talent dat in de technische en IT-sector aan de slag gaat.

Wij nodigen je vriendelijk uit om op deze dag je bedrijf in the picture te zetten en het jong professional talent te vinden voor de verdere uitgroei van jouw bedrijf. Zo kan je bedrijf stagemogelijkheden, bachelorproeven, werkplekleren en/of vacatures aanbieden aan jong talent uit onze 6 opleidingen:
 

 

Ik wil mij inschrijven!

Informatie Career Launch 2022

Inschrijvingen

Inschrijven kan tot en met dinsdag 4 oktober!

Ik wil mij inschrijven!

 

Algemene informatie over de Career Launch

De Career Launch zal fysiek* doorgaan op vrijdag 28 Oktober 2022 op campus Kaai (Nijverheidskaai 170, 1070 Anderlecht). De Career Launch start om 10u en zal om 15u aflopen. Als bedrijf zal je met een fysieke stand op de beurs staan, verder kan je aan de hand van speeddates onze laatstejaarsstudenten leren kennen. Als Gold en Platinum members is het zelf mogelijk om jouw bedrijf voor te stellen in een groepssessie, je krijgt dan 5 minuten om kort over jouw bedrijf te spreken voor de aanwezige studenten.

Inschrijven kan tot en met 4 oktober!

 Career Launch 2022

Brons*

Silver

Gold

Platinum
(3 plaatsen)
First Come, First Served
 (VOLZET)

Prijs

€200

€500

€750

€1500

Posten van stages

Posten van vacatures

Speeddates met de studenten

Groepsessie(s)

1 x 5min

2 x 5min

Standgrootte

1.5m x 1.5m

2m x 2m

3m x 2m

4m x 3m

Tafel + extra

1 normale tafel

1 normale tafel

1 normale tafel

+ beachvlag***

(aan de ingang)

1 grote tafel

+ 1 statafel

+ 1 mobiel tv-scherm

+ beachvlag***

(aan de ingang)

Toegang tot contactgegevens van de studenten**

 

 

 

Aantal tickets voor het evenement

 

max 2

 

max 4

 

max 6

max 10

 *Brons: Enkel geldig voor startups (<3 jaar), eenmanszaak en kleiner dan 3 personen.

Gedurende de hele beurs zullen de studenten vrij kunnen rondlopen en jullie stand kunnen bezoeken. De speeddates en groepssessies gaan gelijktijdig door met de beurs, de planning wordt vooraf meegegeven. Tijdens het hele evenement zullen de dan geldende Coronamaatregelen van toepassing zijn. 

Programma | Vrijdag 28 oktober 2022

8u00 - 10u00 Aankomst en opbouw standen + ontbijt tijdens opbouw
9u50 Begeleiding naar lokalen speeddates + groepsessie (zie lokaalverdeling)
10u00 - 15u00 Career Launch: beurs, speeddates, groepsessies
15u00 Afbraak standen
15u00 - 00u00 Halloween night (optioneel)

Aankomst en opbouw

Je bent vanaf 8u00 welkom op onze campus, de campus is makkelijk te bereiken via het openbaar vervoer en er is parking voorzien indien je met de wagen komt. Bij aankomst mag je direct jouw stand opbouwen. Je krijgt ook nog eens in een infomap met de inschrijvingen van speeddates en extra informatie. Rond 9u50 verzamelen we iedereen om de lokalen van de speeddates en groepsessies te tonen.

Stand

Hoe je stand eruitziet kies je volledig zelf, zolang je de afmetingen respecteert die bij de door jouw bedrijf gekozen formule hoort. Je mag gerust computers, goodies,... voorzien. We vragen wel op te passen met eten en drank, individuele verpakte vergoeding mag. We voorzien ook stroom voor elke stand.

Beurs

De beurs is doorlopend: van 10u00 tot 15u00. Tijdens deze momenten kunnen de studenten vrij rondlopen over de beursvloer, deelnemen aan groepsessies en bij jullie op speeddate komen. Spreek ze gerust aan om meer mensen te bereiken, je mag ook zelf hun gegevens verzamelen op de beurs.

Plan beursvloer:

beursplanweb.pdf

Speeddates

Tijdens de speeddates willen wij jou in contact brengen met de studenten die voor jouw bedrijf het meeste kunnen betekenen, de laatstejaars. Omgekeerd zijn onze laatstejaarsstudenten op zoek naar bedrijven waar ze een stage kunnen starten en/of waarmee ze samen een bachelorproef kunnen uitwerken. Denk dus zeker op voorhand al eens na wat jullie de studenten kunnen bieden op vlak van stage/bachelorproef.

De laatstejaarsstudenten registreren zich vooraf online en wij maken een schema op dat u in de week voor het event ontvangt. De studenten zullen gevraagd worden om hun CV mee te nemen naar de speeddate.

Lokaalverdeling speeddates:

lokaalverdelingSpeeddatesweb.pdf

Groepsessies

Kies je voor een goud of platina-formule? Dan heb je recht op een groepsessie waarin je jouw bedrijf gedurende 5 minuten kan voorstellen aan onze studenten. Je bent volledig vrij in hoe je de 5 minuten invult, er mogen één of meerdere mensen presenteren, er wordt een beamer voorzien zodat je eventueel ook iets kan tonen. Studenten zullen verplicht worden om in een minimum aantal sessies aanwezig te zijn. 

Planning groepsessies:

Groepsessiesweb.pdf

Locatie

Erasmushogeschool Brussel Campus Kaai;

Nijverheidskaai 170, 1070 Anderlecht

Eten

Wij voorzien naast het ontbijt ook nog middageten, gedurende de hele dag zullen er ook verschillende dranken voor jou beschikbaar zijn. Tijdens de middag kan je genieten van eten van de foodtrucks of van een broodje of slaatje.

 

Voor vragen gelieve contact op te nemen met ons info@ehb.be.
Als we merken dat er meerdere gelijkaardige vragen komen vanuit de bedrijven zullen we hier onderaan ook nog een FAQ-sectie insteken, hou deze pagina geregeld in de gaten voor updates van deze FAQ! 

 

*Zolang de Corona-maatregelen in Brussel dit toelaten. Indien de maatregelen dit niet toelaten wordt het evenement verplaatst naar een latere datum en houden we jullie hiervan op de hoogte.

**GDPR-conform

*** Zelf mee te nemen