Brik

De dienst studentenvoorzieningen werkt samen met Brik die een 400-tal kamers bezit in Brussel en via MyKot heb je ook een overzicht van een 4000-tal koten van private eigenaars in en rond Brussel.

Een standaardkamer van Brik in het centrum van Brussel kost € 285/maand. Je moet hier echter een forfait van € 80 bijtellen voor de nutsvoorzieningen en het internet. In totaal kom je dan voor een gemeubelde kamer van 12m² op € 365/maand (cijfers academiejaar 2014-2015, mogelijks indexering van € 5 à € 10).

Brik organiseert een openkotdag in april en tijdens de zomer kan je wekelijks deelnemen aan de Brik kot tours. Meer informatie hieromtrent kan je terugvinden op www.brik.be

Brik, Zavelput 20, 1000 Brussel
welkom@brik.be
tel.: 02/211 05 40

OPEN KOTDAGEN

21, 22 april en 5 mei

Al eens proeven van het Brusselse kotleven? Dat kan op de Open Kotdagen. Ieder jaar zetten verschillende huisbazen de deuren van hun studentenhuis open en geven ze je antwoord op al je praktische vragen. Je kan er de sfeer van het kotleven in de hoofdstad al eens opsnuiven.

Meer info kan je hier vinden!