Activiteiten

Studeren in Brussel heeft één groot nadeel. Je wil na je studie wellicht niet meer weg uit de stad. Want of je nu houdt van muziek, film, musea, cafés, discotheken, tentoonstellingen of sportevents: nergens in België is het aanbod zo groot als in de hoofdstad. Stuvo EhB geef je graag enkele handige (web)adressen, zodat je meteen enkele plekken kan leren kennen.

Activiteiten bij EhB, KCB en RITCS

Ook EhB organiseert verschillende events, dus houd onze website of Facebookpagina goed in de gaten. Check trouwens zeker ook de pagina's van het RITCS Café en Cinema RITCS. Ben je een liefhebber van musical, klassieke muziek of jazz? Twijfel niet, en volg het Koninklijk Conservatorium Brussel; onze KCB-studenten geven geregeld concerten of opvoeringen.

Studenten op café in Brussel

Stuvocheque

Wist je trouwens dat je als nieuwe EhB-student een Stuvocheque kan aanvragen? Deze cheque heeft een waarde van €10. Je kan 'm gebruiken in een Brussels cultuurhuis op vertoon van je studentenkaart. Hoeveel kost het? Niets! Want we vinden het belangrijk dat je Brussel leert kennen en daarom stellen we de cheque gratis ter beschikking.