gepubliceerd in:

Feestelijke opening academiejaar: schrijf je nu in!

Met het thema 'Disruptie' opent de Erasmushogeschool Brussel op donderdag 28 september feestelijk het academiejaar 2017-2018.
Inschrijven kan via www.ehb.be/opening.

De festiviteit begint om 11u in het Kaaitheater, Sainctelettesquare 20, in 1000 Brussel.

De departementen Design & Technologie en Management, Media & Maatschappij stellen ditmaal het programma voor u samen
(de lessen worden die dag geschorst vanaf 10.15u, zodat iedereen aanwezig kan zijn).

Heropening EhB - Reopening EhB on 24/3/2016

De Erasmushogeschool Brussel heeft beslist om vanaf morgen, 24 maart 2016, haar onderwijsactiviteiten (inclusief stages) te herstarten.

We zullen onze uiterste doen om de ongerustheid die bij velen van jullie leeft op te vangen met maatregelen die de veiligheid op de campussen verhogen, dit al zeker zolang dreigingsniveau 4 van kracht is. Nog steeds geldt trouwens dat er geen onderwijsinstellingen geviseerd worden.

Concreet houden deze maatregelen in:

EhB-student bouwt grootste Game Boy ter wereld

Ilhan Ünal, student aan onze Multec-opleiding, haalde het Guinness Book of Records - Gamer's Edition 2018 met zijn zelfgemaakte reuze Game Boy XXL. Ilhan kreeg het idee een paar jaar geleden, toen hij en wat vrienden iets speciaals wilden doen voor een gamingfestival. Al gauw besefte hij dat het een uniek project zou zijn mocht hij een werkende Giant Game Boy maken. Na contact met het team van het Guinness Book of Records werd het plan reëel.