U bent hier

Koninklijk Conservatorium Brussel | School of Arts

gepubliceerd in:

Heropening EhB - Reopening EhB on 24/3/2016

De Erasmushogeschool Brussel heeft beslist om vanaf morgen, 24 maart 2016, haar onderwijsactiviteiten (inclusief stages) te herstarten.

We zullen onze uiterste doen om de ongerustheid die bij velen van jullie leeft op te vangen met maatregelen die de veiligheid op de campussen verhogen, dit al zeker zolang dreigingsniveau 4 van kracht is. Nog steeds geldt trouwens dat er geen onderwijsinstellingen geviseerd worden.

Concreet houden deze maatregelen in:

Nieuwe brochure 'dit is EhB' van de drukpers

Deze week is een nieuwe publicatie van EhB van de drukpers gerold, namelijk dit is EhB. Het is een opvallende brochure die, op basis van het jaarverslag 2016, op een frisse manier wil tonen waar de Erasmushogeschool voor staat.Het boekje - met een opvallend formaat - wordt verstuurd naar een 700 externe adressen van scholen, politici en partners die ons nauw aan het hart liggen, en in de loop van deze week krijgen alle departementen en schools voldoende exemplaren om uit te delen aan de eigen relaties. 

KCB-docente en student drukken mee hun stempel op de Koningin Elisabethwedstrijd

In mei is er zoals elk jaar de Koningin Elisabeth wedstrijd voor jonge muzikanten. Primeur voor 2017 is dat de wedstrijd zich dit jaar toelegt op een instrument dat nog nooit eerder onderwerp was van de wedstrijd: de Cello. Na een grondige screening door de vakjury zijn er momenteel nog 12 kandidaten in de running. Vanavond, maandag 29 mei, start de finale.

Pagina's