U bent hier

Design & Technologie

gepubliceerd in:

Heropening EhB - Reopening EhB on 24/3/2016

De Erasmushogeschool Brussel heeft beslist om vanaf morgen, 24 maart 2016, haar onderwijsactiviteiten (inclusief stages) te herstarten.

We zullen onze uiterste doen om de ongerustheid die bij velen van jullie leeft op te vangen met maatregelen die de veiligheid op de campussen verhogen, dit al zeker zolang dreigingsniveau 4 van kracht is. Nog steeds geldt trouwens dat er geen onderwijsinstellingen geviseerd worden.

Concreet houden deze maatregelen in:

Nieuwe brochure 'dit is EhB' van de drukpers

Deze week is een nieuwe publicatie van EhB van de drukpers gerold, namelijk dit is EhB. Het is een opvallende brochure die, op basis van het jaarverslag 2016, op een frisse manier wil tonen waar de Erasmushogeschool voor staat.Het boekje - met een opvallend formaat - wordt verstuurd naar een 700 externe adressen van scholen, politici en partners die ons nauw aan het hart liggen, en in de loop van deze week krijgen alle departementen en schools voldoende exemplaren om uit te delen aan de eigen relaties. 

Nieuwe Brusselse multimedia-opleiding met vlag en wimpel geslaagd

Ward Peeters, een 23-jarige student aan de bachelor Multimedia & Communicatietechnologie van de Erasmushogeschool Brussel (EhB), trekt momenteel de wereld rond met de Microsoft Hololens en wordt quasi beschouwd als wereldautoriteit op het vlak van ontwikkeling van apps voor deze hololens. Toen hij op zoek was naar een onderwerp voor z’n bachelorproef, bracht EhB hem in contact met Cronos, dat de business opportunity van de Microsoft Hololens wou nagaan.

Pagina's