Workshop 'Beginnen na je studies'

Om laatstejaarsstudenten voor te bereiden op de administratieve uitdagingen na hun studies, organiseert de Oudstudentenbond VUB ‘beginnen na je studies’. Aan de hand van vier korte workshops maken we studenten wegwijs in materies als werk, belastingen en verzekeringen. De reeks wordt georganiseerd aan de VUB, maar is toegankelijk en kosteloos voor alle studenten. De studenten van Erasmushogeschool zijn dus van harte welkom om zich in te schrijven voor deze workshops.

Je vindt meer info op deze facebookpagina

Praktisch:

In ‘beginnen na je studies’ bieden we handvaten aan voor de administratieve uitdagingen waar je na je studies mee in contact komt.  Aan de hand van vier korte workshops krijg je alle informatie die je nodig hebt om vlotjes je weg te vinden in deze materies:

• 3 mei Werk en werkloosheid 18u30-19u30
  • 3 mei Rechten en plichten als werknemer 19u30-20u30
  • 10 mei Verzekeringen 18u30-19u30
  • 10 mei Belastingen 19u30-20u30

Locatie: VUB campus Etterbeek, in lokaal D.1.06
Deelname is gratis voor alle studenten en OSB-leden, €5 voor niet-leden.

Departement