Winternummer van het EhB!magazine toont diversiteit EhB

Ook in dit nummer van het EhB!magazine komen weer enthousiaste docenten, studenten en alumni aan het woord. Ditmaal wordt de klemtoon gelegd op de dienstverleningsopdracht van de hogeschool. Met de opening van het BioLab in september jl. is er immers weer een onderzoekslab opengesteld voor externe bezoekers. De teller staat nu op vijf, met het Open FabLab, Open MediaLab, Open Device Lab, Open Business Lab en dus het Open Biolab.

Verder gingen we praten met de nieuwe voorzitter van de Studentenraad, Sarah Guldentops, luisterden we naar alumnus Yannick Bouts die een hotel en sterrenrestaurant in Leuven opstartte. Studenten Kamiel De Bruyne en Ward Van der Kelen vertelden waartoe een eindwerk zoal kan leiden: voor de eerste hielp het hem aan een opgemerkte carrière bij de VRT, Ward toonde aan dat yoga in de kleuterklas de concentratie bevordert, een onderzoek waar leerkrachten zeker iets aan hebben.

Deze en nog heel wat andere boeiende thema's werden uitgediept in ons tweejaarlijkse magazine. Lees het nummer via deze link of vraag je nummer aan via dorien.brouwer@ehb.be

Bestand

Departement