Wij zijn op zoek naar toffe sociaal geëngageerde studenten voor project Oasis te Jette!

Project Oasis is een project waar 6 studenten zorgen voor een sociale cohesie tussen de inwoners van een nieuwbouwproject gelegen in Jette.
Ons doel? Alle bewoners samen brengen op een leuke, creatieve en originele manier.
Maandelijks wordt er door jou en de inwoners met veel zin en enthousiasme een evenement georganiseerd waar iedereen aan kan deelnemen.

Meer informatie over de kamers vind je op deze link.

Er zijn op heden 6 studentenkamers beschikbaar in het woonproject Oasis, gelegen op de Wemmelsesteenweg 229B en nabij het station in Jette. Er is vlotte aansluiting naar alle campussen mogelijk met trein, bus en tram in het Brussels gewest (Etterbeek, Jette, Dilbeek en het centrum).
De kamers bevinden zich in twee volledig bemeubelde, modern ingerichte en comfortabele appartementen. Hier hoort een verlaagde huurprijs bij in ruil voor jouw maandelijks engagement. In deze verlaagde huurprijs zit de huur en een voorschot op de kosten van nutsvoorzieningen die op het einde van het jaar afgerekend worden. De appartementen maken deel uit van een project vanuit de gemeente Jette en samen met Br(ik.

Ben jij een geëngageerde sociale student en voel je je geroepen om deel te nemen aan dit project? Aarzel dan niet jouw motivatie door te mailen naar grace.ishiekwene@ehb.be Ervaring hebben met het organiseren van activiteiten en je goed kunnen uitdrukken in meerdere talen zijn pluspunten. Indien je interesse of vragen hebt, mag je eveneens mailen naar grace.ishiekwene@ehb.be

Meer foto's van de kamers staan op deze facebookpagina.

Departement