Wandeling door Brussel aan de hand van Journalistiekstudenten

Nu te bekijken op Erasmix, het het crossmediale platform van de bachelor Journalistiek: de videowandeling door Brussel, uit de losse pols gefilmd door studenten op hun Brusseldag.

We weten allemaal dat Brussel een moeilijke periode doormaakt. De media doen soms uitschijnen dat het allemaal kommer en kwel is in onze hoofdstad. Uiteraard gaan wij op EhB daar niet in mee! Ja, er kan veel beter en de angst voor terreur neem je niet zomaar weg, maar volg toch eens onze studenten op hun wandeling door de stad. Je leert er zoveel andere aspecten door kennen en je beseft dat Brussel echt een unieke en rijke stad is.

Met een mooie webtoepassing hebben de studenten een traject bepaald en wandel je door de hoofdstad terwijl je op bekende en minder bekende plekken passeert.

Zoals ze het zelf zeggen: start exploring!

Departement