Vers van de pers: vernieuwd EhB!magazine en Jaarverslag

Trots presenteren we vandaag het zomernummer van ons EhB!magazine. We hebben namelijk gekozen voor een stevige vernieuwing, vooral wat de opmaak van het magazine betreft. Het oogt fris en helder en het kleinere formaat ligt  'lekker in de hand'! Ook de artikels zijn diverser en ietwat anders van aanpak. We laten heel wat studenten aan het worod en we kozen voor een paar grondig uitgewerkte artikels. In dit nummer gaat bjivoorbeeld de aandacht naar de bijzonder kortfilm van Laura Vandewynckel. maar ook de oriënteringsproeven, het bezoek van onze verpleegkundecollega's aan Congo en de nieuwe kenniscentra zetten we in de kijker.

Klik hier voor een digitaal voorproefje.

Ook het beknopt Jaarverslag 2014 rolde deze week van de drukpersen. Ruim 60 bladzijden lang tonen onze diensten en opleidingen hun realisaties. Met tal van foto's van studenten en docenten vormt het opnieuw een prachtig overzicht van het leven aan de EhB.

Departement