Veelgestelde vragen van ouders (en studenten) online gezet

Onze webpagina is uitgebreid met een pagina vol "Veelgestelde vragen". We merken immers dat het voor ouders (en voor studenten) niet eenvoudig is om het huidige systeem te doorgronden. Onze website bevat een schat aan informatie, maar we zijn er ons van bewust dat het geen makkelijke materie is. Door een aantal veelgestelde vragen per thema samen te brengen, hopen we dat we daaraan tegemoet komen. De vragen zijn opgesteld met ouders in het achterhoofd, maar natuulijk bevatten ze informatie voor elk doelgroep, of je nu een ouder, toekomstig student of student bent.

Blijf je toch nog met een vraag zitten? Stel ze dan via info@ehb.be en we bezorgen je zo snel mogelijk een antwoord.

In het najaar organiseren de meeste departementen trouwens ook info-avonden voor ouders. Informatie daarover volgt nog.

Departement