Uitnodiging finissage tentoonstelling "Armoede door kinderogen"

De fototentoonstelling rond “Armoede door kinderogen” die vanuit de departementen EDU en GL samen met VUB, UZ Jette, huis van de Mens, UPV, VCOK en Agorakring goerganiseerd werd, gespreid over de campussen van deze Brusselse partners, was bijzonder succesvol! Er zijn heel wat scholen die deelnamen aan de rondleidingen en uiteraard boden zij dit ook aan onze eigen studentengroepen aan.

Om de tentoonstelling af te sluiten, organiseren zij op 10 mei om 18 uur een debat met (ervarings)experts uit diverse domeinen:

• Eva De Baerdemaeker, experimentalist/cultureel bioloog Cultureghem
  • Dries Van der Meersch, directeur CLB scholengroep Brussel GO!
  • Prof. Dr. in de Criminologie Jenneke Christiaens, Vrije Universiteit Brussel
  • Cani Nas van De Schakel, een vereniging waar armen het woord nemen
  • Professor Emeritus in de Culturele Antropologie Rik Pinxten, Universiteit Gent
  • Student departement Onderwijs & Pedagogie Erasmushogeschool Brussel die aan huiswerkbegeleiding doet

Aansluitend klinken ze graag op het project en is er uiteraard ook mogelijkheid om interessante contacten te leggen. Meer info vinden jullie hier.

Naast onze departementsleden, studenten, alumni en stagepartners, nodigen wij ook u van harte uit om hierop aanwezig te zijn. Deelnemen is gratis, inschrijven is wenselijk om organisatorische redenen.

Wij hopen u op 10 mei te mogen verwelkomen op de campus Dansaert-Bloemenhof… het onthaal is voorzien vanaf 17u30.

Bestand