Twee studenten Dig-X geselecteerd voor prestigieuze Washington Center

Arnaud Coël en Brent De Hauwere, twee studenten Toegepaste informatica (Dig-X) krijgen elk een beurs van 7.500€ om in het tweede semester van 2016-2017 een zeer gerenommeerde stage te mogen lopen in Washington.

The Washington Center is een onafhankelijke, non-profit organisatie die stages en academische seminaries aanbiedt aan studenten van Vlaamse universiteiten en hogescholen. Het departement Onderwijs en Vorming stelde hiervoor 12 beurzen ter beschikking voor Vlaamse studenten die gedurende één semester van academiejaar 2016-17 een stage willen lopen bij internationale organisaties of bedrijven in Washington.

Arnaud en Brent leverden een zeer sterk dossier in en de opleiding Toegepaste informatica krijgt dan ook ineens twee beurzen. Meer informatie op http://www.studeerinhetbuitenland.be/nl/beurzen/the-washington-center/. We wensen Arnaud en Brent alvast heel erg veel succes!

Trouwens is er ook dit jaar al een studente van EhB aan de slag, het gaat om derdejaarsstudente Communicatiemanagement Selyna Ayuso Ferrandiz.  Lees meer in dit artikeltje.

Departement