Studeren in het buitenland: EhB beantwoordt je vragen

De tweedejaarsstudenten worden momenteel warm gemaakt voor een studieverblijf of stage in het buitenland. De Schools en de departementen richten in de loop van maand oktober infosessies in: Hoe begin je eraan? Wat zijn de mogelijkheden? In welke landen heeft de opleiding contacten? Kan beroep worden gedaan op beurzen? Hoe vind ik een kamer?….

Deze en vele andere vragen worden beantwoord door de opleidingsverantwoordelijken Internationalisering en door de collega’s van het International Office. Op de foto Annelore Schittecatte bij studenten van Design & Technologie.

Voor alle info, deadlines en aanmeldformulieren voor beurzen kunnen onze studenten steeds terecht in de intranetcursus Go Abroad….and do it well op Desiderius.

Algemene info over studeren in het buitenland staat hier

Departement