Studentenradio XLAir in nieuw kleedje

Op maandag 19 oktober is de Brusselse studentenradio XL Air weer helemaal terug! Volledig in een nieuw kleedje, met een nieuw logo en een totaal vernieuwde site www.xlair.be!
Met meer dan twintig nieuwe medewerkers en een ton nieuwe programma’s klinkt XL Air gloeiender en frisser dan ooit. Zo is er Klankbaan, een programma vol soundtracks, het kookprogramma Coke en Na Regen Komt Hagel met een pessimistische kijk op de actualiteit. Daarnaast komen ook de gevestigde waarden terug zoals Absent (student zijn in Brussel), het cultuurprogramma 8ung! en Filter, het programma om nieuwe, onbekende muziek te ontdekken.

XL Air is natuurlijk niet alleen online te beluisteren, maar ook volop aanwezig in Brussel . Op 18 november en 19 december is er bijvoorbeeld Nouvelle Vague Live, een concert van een jonge band in het Rits Café en ook live te beluisteren op www.xlair.be. Op de dag van de Jeugdbeweging zenden we live uit vanop het Beursplein en ook de XL Air muziekquiz op woensdag 28 oktober is voor de echte muziekfanaat niet te missen

Op 19 oktober stellen we XL Air voor op een feestelijke manier: tussen 18 uur en 22 uur kan je ons vinden op verschillende plekken in Brussel om je te laten proeven van het nieuwe XL Air seizoen en vanaf 21 uur vieren we feest in het Ritscafé met onze XL Air DJ’s. Allemaal volledig gratis, natuurlijk!

Departement