Studentenraad EhB zoekt kandidaten

Tot 8 mei kunnen studenten van de EhB zich kandidaat stellen om studentenvertegenwoordiger te worden. Op die manier kunnen ze mee richting geven aan de toekomst van EhB.

Door lid te worden van de Studentenraad, leren ze onderhandelen en deelnemen aan besluitvorming. Maar vooral hebben ze inspraak in onderwijs- en studentgerichte onderwerpen. Zo komt onder meer de onderwijs- en examenregeling en de evaluatie van docenten aan bod. De Studentenraad kan ook op eigen initiatief adviezen uitbrengen, die dan besproken worden in de andere raden van de hogeschool. De Studentenraad telt 24 leden die jaarlijks verkozen worden (4 studenten per departement / School of Arts).

De studentenraad pakte uit met een leuke campagne om leden warm te maken voor de kandidaatstelling, waaronder een heus vacaturebericht.

Meer lees je hier

Bestand