Studentenenquête loopt nog tot 1 juli

Al meer dan een decennium organiseert de EhB een studentenbevraging die polst naar de tevredenheid van studenten met aspecten van onderwijs en onderwijsfaciliteiten. Deze resultaten worden door opleidingen opgevolgd op heel wat niveaus: individuele docenten volgen hun eigen resultaten op, opleidingshoofden en directeurs gebruiken de resultaten voor het functioneren van de docenten, kwaliteitszorgcoördinatoren analyseren de resultaten en ondersteunen opleidingen/departementen/schools bij het opstellen van actiepunten m.b.t. algemene aspecten van het onderwijs, de organisatie ervan en de bijhorende faciliteiten.

Bij afsluiting van het tweede semester 2014-2015, is er dus ook nu een studentenenquête gelanceerd. De studenten hebben nog tot 1 juli om eraan deel te nemen. Zij kunnen op anonieme wijze feedback geven over de docenten van wie ze les hebben gekregen en over de opleidingsonderdelen die ze hebben gevolgd. Die anonimiteit is uiteraard gewaarborgd.

Departement