Studenten Verpleegkunde naar Leiria, Portugal met Rainbow

De opleiding Verpleegkunde van Erasmushogeschool participeert sinds 1994 aan het internationaal Rainbow netwerk. Sinds 1997 worden vanuit dit netwerk Intensive Programmes georganiseerd. Tijdens een Intensive Programme is telkens één van de partners gastland. Studenten en docenten reizen dan naar het gastland voor een intensieve projectwerking gedurende 14 dagen. De studenten Verpleegkunde van verschillende landen werken samen rond één thema en presenteren hun werk op het einde van deze samenwerking. Partners in dit netwerk zijn onder andere Schotland, Noorwegen, Zweden, Letland, Portugal en Nederland.

Brussel was reeds meermaals gastland, maar dit jaar zijn studenten Verpleegkunde Noémie Gysen, Hanne Lemmens en Robin Vossen samen met docent Sandra Tricas te gast in Leiria Portugal. Wegens dalende EU-financiering vindt dit jaar een korte versie van het Intensive Programme plaats.

Departement