Studenten RITCS lanceren 'weecee tv'...

Wat is weecee tv? Een gloednieuw online platform met diverse programma's, gemaakt door de derdejaars Bachelor Televisie van het RITCS.

Zo zeggen ze het zelf:

"Op een zwoele oktoberdag in het pittoreske Brugge kwamen 10 RITCS-studenten uit het derde jaar Televisie samen om te brainstormen. Al gauw viel het woord WEECEE TV: korte, leuke, interessante, speelse, boeiende en prikkelende programma’s voor de wachtenden en verveelden onder ons. Heb je genoeg van Candy Crushen op het wc? Verwacht je meer van je busrit dan doelloos te zitten scrollen op Instagram? Bij WEECEE TV ben je aan het juiste adres! Check snel onze 9 gloednieuwe programma’s: van koken tot fictie en van sketch tot reportage. Er is voor ieder wat wils!"

Departement