U bent hier

Student Hotelmanagement pakt uit met 'gouden' gin

(bron: knack, Bert Vanden Berghe)

Jules Delaere is student Hotelmanagement aan EhB en beperkt zijn studie niet bepaald tot studeren en stage... Hij heeft een boon voor goede gins en besliste daarom om zijn eigen merk te lanceren. Niet alleen wou hij een bijzonder smaakvolle gin, hij wou ook nog eens een opvallende fles. Het eindproduct is een gouden, bolronde fles met houten dop met de naam Mister Y. De gin wordt beschreven als fris en floraal (jeneverbessen, citrusaroma's, lavendel en vlierbloesem). Jules zocht allerhande partners (een stokerij, een marketingbureau, lokale verdeelpartners...) en realiseerde zo zijn droom. Hij zit al aan een productie van 10.000 flessen en het lijkt nog niet te stoppen. 

Daar het drankje momenteel vooral in West Vlaanderen in geselecteerde winkels ligt, hopen we het ook snel in Brussel tegen te komen. Misschien een ideetje voor onze studentenrestaurants? ;-)

Goesting? Check misterygin.com

Thema

Departement

Deel dit artikel