Student Futsal League

Zaalvoetbalfan? Schrijf je dan nu in voor de UAB Student Futsal League

Op dinsdag 24 februari gaat de Student Futsal League van de tweede semester opnieuw van start!

De Student Futsal League is een semesterlange zaalvoetbalcompetitie voor UAB studententeams op campus Etterbeek en/of Jette.

Ben je dus VUB of EhB student en heb je nog een aantal voetbalgezinde klasgenoten, vrienden of kotgenoten?
Verenig je dan in een studententeam en schrijf je in vóór 18 februari via www.uabsport.be

Speeldagen van deze semestercompetitie zaalvoetbal zijn steeds op dinsdagnamiddag van 16 - 18 uur in de sportzalen van het VUB sportcomplex te Etterbeek of op dinsdagavond van 18 - 20 uur in de sportzaal van Basic FIt te Jette. Elk team speelt (afhankelijk van het totaal # ingeschreven teams)  minstens om de 2  weken een wedstrijd!