Starter Seminars voor toekomstige entrepreneurs aan de VUB

De Vrije Universiteit Brussel organiseert op 24 september een seminatie voor studenten, alumni of docenten die met een eigen bedrijf willen starten. Deze 'Starter Seminars' worden jaarlijks georganiseerd en staan open voor studenten en alumni van de Erasmushogeschool. Hieronder lees je meer, in de Engelstalige uitnodiging van onze associatiepartner:

Boost your background in entrepreneurship and launch your own business

VUB (Advanced) Starter Seminars
Launch Event - Sep 24, 2015

Interested in a basic or more advanced course on business economics, management and (technology) entrepreneurship?  End September the VUB Technology Transfer Interface organizes the Starter Seminars (EN). Twelve 3-hour sessions on Tuesday evenings provide a short but intensive course on the fundamentals of (technology) entrepreneurship and business management. The Starter Seminars are especially destined to master and PhD students, and researchers of the VUB but are open to anyone interested.

If you already have some background in business economics, join the Advanced Starter Seminars (EN), ten modules on Thursday evenings that treat certain aspects of entrepreneurship more in-depth.

Personnel and students of VUB and EhB can register at a reduced fare.

Both Starter and Advanced seminars are preceded by a Launch Event on Thursday September 24. This event is open to anyone interested in entrepreneurship and tech transfer.

More info on www.vubtechtransfer.be

Departement