Samenwerking EhB en het Vervierse HELMO haalt lokale televisie

De opleiding Office Management zal in de toekomst nauw samenwerken met de Waalse hogeschool HELMO uit Verviers. Bedoeling is om studenten de kans te geven om een semester in de andere landstaal te volgen. Om een en ander voor te bereiden, leerden ze elkaar kennen tijdens twee bijzondere kennismakingsdagen.

Nadat onze OM-studenten op 17 maart een volledige dag hadden georganiseerd voor de studenten van Helmo, met een rondleiding in Brussel, een bezoek aan het Parlementarium, speeddating, enz , was EhB donderdag 21 april op haar beurt te gast in Verviers. De docenten van beide instellingen leerden elkaar beter kennen tijdens een alternatief programma en bespraken mogelijke samenwerkingsverbanden.

De lokale tv-zender TLV kwam langs en maakte een uitgebreide reportage omtrent dit bezoek. Ook onze studenten en docenten spelen er een hoofdrol in.

Coördinator Ellen Thielemans laat weten dat ze met z'n allen uitkijken naar een goede samenwerking tussen beide scholen en meldt dat er bovenop de Belgische Erasmusmobiliteit nog heel wat andere toekomstige plannen en projecten in de pijplijn zitten voor deze opleiding.

Departement