Rits Café eindigt 2015 met knallers!

Het Rits Café heeft nogal een indrukwekkende kalender in december!  Uiteraard zijn deze activiteiten ook toegankelijk voor niet-studenten. We lijsten alles even voor u op:

• Woensdag 2 december - 20:00 Algemene kennisquiz 2015 (volzet)

Ook dit jaar organiseert Rits Café opnieuw een Algemene Kennisquiz. Door de grote populariteit was de quiz al na 1 dag volzet en werden de inschrijvingen vervroegd afgesloten.

• Maandag 7 december - 20:00: We stood like kings

Cinéconcert @ cinema ritcs. We Stood Like Kings, de Belgische post-rockband die in 2014 al hoge ogen gooide met hun live soundtrack voor Walther Ruttmanns "Die Sinfonie der Großstadt", verrast ons opnieuw met een wonderbaarlijk cinéconcert in Cinema RITCS.

• Dinsdag 8 december - 20:00: Kerstbierenavond

Steven brengt deze koude decemberavond op smaak met een selectie sublieme kerst- en winterbieren! Ideaal als inspiratie voor een kerstdrink of voor wie gewoon een gezellige caféavond met vrienden wil!

• Woensdag 9 december - 20:30: Nouvelle vague live: atmosfeer

XL Air - de brusselse studentenradio. Nouvelle Vague is een innemende "live on air" radioshow met concert, die een podium biedt aan vers Belgisch talent! Met invloeden van Pink Floyd tot Mulatu Astatke valt ATMOSFEER niet in één hokje onder te brengen. Luister: vi.be/atmosfeer

• Maandag 14 december - 20:30: Jam it!

I.s.m. Koninklijk Conservatorium Brussel. Breng je favoriete instrument mee naar Rits Café en kom meejammen met studenten van het KCB! Geen muzikaal talent? Kom dan gewoon meegenieten van de muzikale sfeer!

• Dinsdag 15 december - 20:00: English stand-up comedy:

Markus barth (de), nigel williams (uk/be) & alistair barrie (uk. Rits Café maakt zich opnieuw op voor een fijne Engelstalige comedy-avond met toptalent uit onze buurlanden! Meer info over deze stand-uppers vind je op Facebook en onze website.

TICKETS: €5 (studenten) / €12 (niet-studenten) / €15 ADD; RESERVATIES: standuprits@gmail.com

• Woensdag 16 december - 19:00: De klimaatconferentie

Science Bar maakt de balans op. Tijdens dit wetenschapscafé maken VUB-professoren Cathy Macharis en Sebastian Oberthür samen met Climate Express vzw en Brussels parlementslid Jef Van Damme de balans op van de klimaattop in Parijs.

• Donderdag 17 december - 22:00: Xl Air kerstfeest

XL Air - de Brusselse studentenradio

Best X-mas party in town!  |  Tickets in VVK: €3

Tickets verkrijgbaar bij het XL Air-team of tijdens de XL Air Marathon (13-17 dec) in hun radiostudio in onze kelders!

Departement