U bent hier

Opleiding ontwikkelaar mobiele applicaties in samenwerking met VDAB

Het departement Design & Technologie en VDAB bundelen opnieuw hun expertise om de opleiding Ontwikkelaar mobiele applicaties vorm te geven. De opleiding voor werkzoekenden gaat door op Campus Kaai en start op woensdag 5 oktober 2016.

Ben je iemand die zegt: “daar bestaat een app voor”? Of nog beter, "daar zou een app voor moeten bestaan!". Ben je werkzoekend, flexibel en gemotiveerd? Dan is de opleiding ontwikkelaar mobiele applicaties iets voor jou!

Na een intensieve cursus van 6 maanden kunnen studenten aan de slag als junior ontwikkelaar. De opleiding vereist geen voorkennis, maar de opleiding richt op kandidaten die op bachelor niveau de inhoud kunnen verwerken. Na de opleiding kunnen studenten meteen de opgedane kennis aanscherpen tijdens een stage van 6 weken. 

Heb je interesse in deze opleiding of ken je iemand die de opleiding graag zou volgen? Neem dan snel contact op met Leslie Blevi (leslie.blevi@vdab.be). De infosessies gaan door op onze campus op woensdag 7 september en maandag 19 september 2016.  

Thema

Departement

Deel dit artikel