Negende editie Study Spaces van 17 mei tot en met 2 juli 2016

Study Spaces zijn rustige ruimten waar studenten de kans krijgen om samen, maar toch in alle rust, de examens voor te bereiden. Op de verschillende locaties is altijd plaats om even de benen te strekken én er is wifi en gratis koffie voor de nodige boost. Br(ik organiseerde in 2012 voor de eerste keer Study Spaces, op één plek. Dit jaar zijn er 15 verschillende locaties waar in totaal 450 studenten terechtkunnen om te studeren.

Meer studeerplekken dankzij nieuwe locaties

De locaties zijn verspreid over heel het Brussels Gewest. Ieder semester zetten verschillende gemeenschapscentra en de bibliotheken van Brussel de deuren open voor studerend Brussel. Elke keer komen er nieuwe studeerplekken bij. Zo is er dit jaar extra plaats voor studenten in het centrum van de stad: in de hoofdzetel van de VGC, aan de Emile Jacqmainlaan, en in het Onderwijscentrum Brussel, vlak bij het Sint-Katelijneplein.

Online informatie

Studenten die op zoek zijn naar een locatie om te studeren vinden alle verschillende locaties op Brik.be. Op de Facebook eventpagina Br(ik Study Spaces wordt ook steeds aangegeven of er nog plaatsjes vrij zijn.

Br(ik Study Spaces
17 mei tot en met 2 juli 2016
Alle info en locaties op Brik.be en via het event Br(ik Study Spaces op Facebook.

Departement