Met 'Democratische Dialoog' maakt lerarenopleiding gevoelige thema's in scholen bespreekbaar

In scholen waar de dialoog wordt bemoeilijkt of zelfs stopgezet door levensbeschouwelijke verschillen, een gepercipieerde onverzoenbaarheid daarvan met de leerplannen, en de sterke emoties die dat alles oproept, biedt Democratische Dialoog op maat van elke groep stakeholders coachingtrajecten aan. Die trajecten moeten helpen de emoties te bevrijden, informatie te verschaffen, en communicatieve vaardigheden te versterken. Op die manier wordt samen met de school de dialoog op een open en constructieve manier heropgestart.

Onze dialoogcoaches kunnen ingezet worden voor:

workshops 'democratische dialoog & 'parlementair debat', coachingstrajecten 'democratische dialoog (5 sessies of meer halve dagen), deelname aan uw projectdagen, pedagogische studiedagen, ouderavonden, leerlingenraden,...

Inschrijven kan via het inschrijfformulier. Wens je eerst wat meer informatie? Die vind je hier of bij de projectcoördinatoren Arzu Yentür en Eef Cornelissen

Lees zeker ook het artikel in het Nieuwsblad om meer te weten te komen over de start van ons project in april 2015.

Bestand

Departement