Kom naar onze infodag op 19 maart!

Op 19 en 20 maart houden we onze eerste, grote infodag van het jaar. Zowel de professionele bachelors als onze kunstenopleidingen openen de deuren. De professionele bachelors ontvangen je op 19 maart vanaf 9u op de verschillende campussen voor persoonlijk advies, contact met studenten, meer info over de stad dankzij de aanwezigheid van de enthousiaste ploeg van Br(ik, enzovoort, enzovoort. Uiteraard horen een rondleiding op de campus en het inkijken van eindwerken, boeken en cursussen ook tot het programma.

In het RITCS kun je (zaterdag, vanaf 10u) kennismaken met realisaties van studenten en wordt er een shuttle ingelegd naar de Bottelarij, de thuishaven van onze drama-studenten. Lees hier meer.

Wat het Conservatorium betreft, ben je op 19 maart welkom bij de Musicalopleiding, op zondag 20 maart verneem je alles over Klassiek, Jazz, SLO en Onderzoek. Op beide dagen kun je resp. een voorstelling en een concert bijwonen.

Meer lees je via hogere links, in de evenemementenkalender op onze facebookpagina, of op deze webpagina.

Departement