U bent hier

Kom jij ook naar ons wetenschapsfestival?

Het Wetenschapsfestival Brussel is er voor jong en oud, met 80 activiteiten, demonstraties, workshops en (kinder)lezingen in Luntpunt Brussel. Bovendien is het helemaal gratis. Voor de meeste activiteiten hoef je zelfs niet te reserveren: gewoon aankomen en meedoen! Stippel vandaag nog jouw programma uit via ons overzicht op www.wetenschapsfestival.brussels

Het Wetenschapsfestival Brussel wordt georganiseerd door Muntpunt en de Nederlandstalige instellingen voor hoger onderwijs in Brussel in het kader van de Dag van de Wetenschap.

Weet jij wat er in een biolab gebeurt? Wil je een boodschap sturen naar de wetenschappers van 2050? Of wil je alles leren over reanimaties aan de hand van robotpoppen? Ontdek op zondag 26 november 2017 het gratis en wonderlijk Wetenschapsfestival in Muntpunt, hartje Brussel, waar de Erasmushogeschool Brussel haar onderzoek aan je voorstelt. Tientallen wetenschappers, docenten en studenten zijn die dag present om je wetenschappelijk onderzoek en innovatie te laten ontdekken. 

Thema

Departement

Deel dit artikel