Inhuldiging bedrijvencentrum COOP met studenten Design & Technologie

Op 3 oktober wordt COOP geopend, het 'ontdekkingscentrum aan het kanaal', niet ver van de hoofdzetel van EhB. COOP huist in een gebouw van ruim 5.000 m² en zal zowel plaats bieden aan een belevingscentrum over de wijken rond het kanaal als aan een bedrijvencentrum. Samen met nog andere sociaal-economische projecten in de buurt wil de COOP dit deel van Brussel mee nieuw leven inblazen.

Departement Design & Technologie was erg betrokken bij het project. Zo maakten studenten een interactief 3D model toepassing om te tonen hoe het gebouw er zou gaan uitzien. Ook bij de opening op 3 oktober zullen zij verschillende 'augmented reality'-toepassingen tonen. Onder andere is er de indrukwekkende app die van op het dak van het gebouw, toont waar de interessante plekken zijn in de stad rondom. Daarnaast is er een, in het fablab, gelaserde maquette van de abbatoir te bezichtigen.

Departement