Hotelmanagement nodigt sector uit op Hospitality Days

Op 8 en 9 oktober 2015 organiseert de opleiding de “Hospitality Partnership Days” om bedrijven uit de gastvrijheid sector de kans te geven zich voor te stellen en de stagemogelijkheden bij studenten Hotelmanagement bekend te maken. Ook dit jaar organiseren zij dit evenement in samenspraak met het BBI-Brussels Business Institute op MMM Campus Dansaert bloemenhof van de Erasmushogeschool Brussel.

Alle studenten (350 Bachelors en Masters Hotelmanagement) die volgend academiejaar stage lopen, zullen vooraf op de hoogte gebracht worden over de participerende bedrijven (tijdens de vorige editie hebben wij 80 gastsprekers mogen ontvangen). Zij kiezen zelf welke presentaties zij wensen bij te wonen gedurende deze twee dagen. Achteraf is er ruimte voor individuele gesprekken.

Hebt u interesse in dit event? Voor een optimale organisatie vraagt de opleiding onderstaande vragen te beantwoorden en terug te sturen per e-mail:

-        Naam bedrijf:
-        Contactpersoon (naam, functie, e-mail en tel.):
-        Wenst deel te nemen:
-        Taal:

(wanneer u uw taalkeuze maakt dient u er rekening mee te houden dat de BBI studenten enkel Engels spreken – indien u hen als doelgroep wil bereiken gelieve dan uw presentatie in het Engels te geven)

-        Nodige tijd:
-        Opmerkingen: (bvb.: tijd nodig voor interviews)

Contact: hans.duson@ehb.be en andre-nicolas.rolin@ehb.be

Bezoek ook eens: